Teknikken skal fungere optimalt fra start til slutt.
Det er vårt ansvar.

Teater & musicals

Vi leverer rammene til din forestilling

Produsenter av teaterforestillinger og musicals vet hva de har behov for av teknisk utstyr. Vi kan oppfylle de fleste ønsker og leverer kontrollert kvalitetsutstyr til avtalt tid.

Suksessen til en forestilling avhenger av at teknikken fungerer slik den skal. Når andre opplevelser i livet ikke nødvendigvis blir noe dårligere at at noe uforutsett skulle skje så må alt ved en teaterforestilling eller musical fungere 100% og forutsigbart fra start til slutt. Her er det ikke rom for små forstyrrelser da de vil ødelegge den sceneskapte virkeligheten.

Vi tar eierskap og ansvar når du leier utstyr til din forestilling. Vi bruker kun det beste og nyeste utstyret og hver eneste lampe inngår i vår servicerutine. Alt utstyr testes etter hver utleie og lampene får nye pærer oftere enn produsentenes anbefaling.

Vi leverer alt av lys og lyd og vi hjelper deg gjerne finne løsninger dersom du ønsker å oppnå spesielle effekter men er usikker på hvordan.

Vi bruker kun det nyeste og mest ettertraktede utstyret. Dersom det er behov for vintage løsninger så har vi samarbeidspartnere på dette i Europa. Vi vet at spesielle forestillinger trenger spesielt utstyr og vi vil strekke oss langt for å imøtekomme dine ønsker.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi rådgir og sparrer gjerne med deg angående din neste produksjon. Vi kan levere utstyret og vi kan også montere det om ønskelig. Kontakt oss i dag for en teatersnakk med en av våre eksperter på området. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.