Festivaler & musikk

Festivaler og musikkevents er vår kjernekompetanse. Vi leverer hele oppsetningen av lys og lyd slik at kunstnerne og publikum får den beste opplevelsen.

Les mer

Events & fester

La oss forvandle din arena til en stemningsfull festsal, uansett om det er en venue eller en fabrikkhall. Vi kan også levere scene og lyd slik at ditt event blir helt unikt.

Les mer

TV show og produksjoner

Vi har alt av utstyr til TV produksjoner. Det kan både være delelementer eller komplette produksjoner med kameraer, lys, lyd, dekorelementer, produksjonsfasiliteter og personale.

Les mer

Teater & musicals

Produsenter av teaterforestillinger og musicals vet hva de har behov for av teknisk utstyr. Vi kan oppfylle de fleste ønsker og leverer kontrollert kvalitetsutstyr til avtalt tid.

Les mer

Møter & konferanser

Vi leverer AV utstyr og teknisk support til møter og konferanser. Vi kan levere full produksjon eller supplere husets utstyr med det som skulle mangle.

Les mer

Livestreaming

Vi er sterke på livestreaming. Vi leverer både til enkle prosjekter med lavt budsjett og til de svært ambisiøse, som minner mer om en fullverdig TV produksjon.

Les mer

Utendørs & arkitektur

Vi har dannet oss solid erfaring innen opplysning av bygninger, installasjoner, konstruksjoner og kunstverk. Lyset kan fortelle historien og skape oppmerksomhet.

Les mer

Messe & utstillinger

Det er lett å drukne blant alle andre stands på en messe. Hvordan får du standen som alle snakker om? Vi kan levere design og utstyr slik at din messestand tiltrekker seg oppmerksomhet.

Les mer

Yamaha Pro partner

Reparasjon av Yamaha Pro audio.

Les mer

Tjenester