Vi tar ansvar og føler medeierskap for både
store og små events og kulturbegivenheter.

35 års erfaring med alt
som krever lys-, lyd-
eller AV utstyr

Vi er ambisiøse og lydhøre

Konsertsystemer og Nordic Rentals er Skandinavias største privateide totalleverandør av scener, lyd-, lys- og AV utstyr til konserter, festivaler, teaterforestillinger, musicals, konferanser, TV produksjoner og mye mer.

Vi er svært ambisiøse og tiltrer alle oppgaver med stor perfeksjonisme, men vi er samtidig meget lydhøre for våres kunders behov og budsjetter. Ofte er det vesentlig å finne den beste kompromiss. Det viktigste er at vi er klare til avtalt tid og at utstyret vi leverer virker som planlagt. De to punktene gjør vi alt for å leve fullt opp til hver eneste gang, uansett om det dreier seg om utleie av litt AV utstyr eller en full produksjon med scene, lys og lyd, hvor vi selv står for avviklingen.

Vi har medarbeidere og spesialiserte kompetanser. Vi utgjør til sammen et team som tilbyr profesjonelle løsninger, blant annet innledende planlegging, avvikling, transport, 3D visualisering av design og innretning, on site prosjektledelse og design.

Kreativitet, profesjonell planlegging og kvalitet kjennetegner vårt arbeide og med mange års erfaring garanterer vi den fullkomne opplevelsen.

Vi er miljøbevisste

Konsertsystemer LLB AS har som mål å være en foregangsbedrift innen miljø i vår bransje. Ansatte og ledelse har et stort fokus på miljø i det daglige arbeidet, og ikke minst ute på produksjon. Vi vet at et effektivt og målrettet fokus på miljøvennlige løsninger bidrar. Gjennom å øke mengden miljøvennlige tiltak kan vi spare både kostnader og energi, og samtidig ivareta miljøet.

Siden 2019 har Konsertsystemer vært sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vår miljøstandard og rutiner er funnet å være i overensstemmelse med de kriterier som omfatter oss. Vi kan dermed dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Med oss som leverandør skal våre kunder være trygge på at miljøvennlige valg er forankret i hele vår verdikjede.

Vår årlige Klima og miljørapport er tilgjengelig på forespørsel.

Lyd, lys, bilde og scene i Norge

Konsertsystemer ble stiftet i mars 1995, den gangen en leverandør innen lyd, men etter kort tid også lys. På begynnelsen av 2000 tallet ble også scene en del av våre leveranser.

1.januar 2014 fusjonerte Konsertsystemer med Atea Utleie AS, som frem til 2011 het Fotophono AS, et selskap stiftet allerede i 1962. Atea Utleie AS og Konsertsystemer AS fusjonerte i 2014 til å bli Konsertsystemer LLB AS, som da ble en totalleverandør innen lyd, lys, bilde og scene, samt tolk. I 2017 kjøpte Konsertsystemer selskapet Atea AS ut av Konsertsystemer LLB AS.

I 2015 kjøpte Konsertsystemer selskapet PA Produksjoner AS i Bergen, en aktør innen lyd, lys og scene som ble stiftet i 1996.

I 2017 kjøpte Konsertsystemer selskapet Convent AS i Bergen, en bildeleverandør stiftet i 1998.

Våren 2018 kjøpte Konsertsystemer selskapet Lyd- og Lyspartner Live AS i Ålesund, stiftet i 2007.

I desember 2018 fusjonerte Konsertsystemer med Nordic Rentals.

Konsertsystemer har i dag 3 avdelinger i hhv. Oslo, Bergen og Ålesund, og er en totalleverandør innen lyd, lys, bilde, scene og tolk.

Konsertsystemer LLB AS er i dag Norges største privateide aktør innen utleie av lyd, lys, bilde og scene.

Det begynte for mer enn 35 år siden...

Historien om Nordic Rentals begynte allerede i 1985. Da ble firmaet Lydkompag9et I/S etablert som leverandør av lyd- og lysutstyr. I de påfølgende år slo firmaet seg sammen med tre lignende selskaper og dannet et aksjeselskap.

Selskapet konsoliderte seg gjennom 90-tallet med en meget rask vekst i bransjen. I 2001 fusjonerte Lydkompag9et med Stageline ApS, og endret deretter navn til Lydkompag9et Stagelite A/S.

Fusjonen var av strategisk karakter og synergieffekten av forretningsområdene lyd og lys var svært fordelaktig da de henvendte seg til de samme kundegruppene.

I 2002 kom et tredje ben å stå på, på veien til å bli en totalleverandør. Det ble mulighet for å kjøpe seg inn i sceneleverandøren Scandinavian Stage Concept ApS, og i den sammenheng overtak vi også Goodwill Lyd & Lys.

Dermed stod virksomheten sterkt og kundene ble deretter mer og mer internasjonale. Det ble dermed naturlig å skifte navn og forslaget kom internt. Forslaget var Nordic Rentals A/S.

I 2007 dannet vi AV avdelingen. Det fjerde og siste benet i vårt konsept for totalløsninger og totalleveranser var skapt.

I 2019 fusjonerte Nordic Rentals og Konsertsystemer, og vårt fulle navn ble dermed Nordic Rentals og Konsertsystemer A/S.
Senere i 2019 kjøpte Nordic Rentals danske Comtech A/S.

Lookbook 2021

Vi har laget en Lookbook med utvalgte prosjekter vi var del av i 2020. I løpet av året har vi laget mange forskjellige produksjoner. I denne års Lookbook får du et innblikk i dette. Våre produksjoner spenner seg fra store avanserte festivaler til enklere foredrag og konferanser. Ingen oppgave er for liten, ingen oppgave er for stor.
Se tidligere lookbooks her
 
Sjekk lookbooken ut

Jobb og
karriere

En fremtid hos Konsertsystemer eller Nordic Rentals

Hos Konsertsystemer og Nordic Rentals er medarbeiderne nøkkelen til vår suksess. Derfor er vi alltid interessert i å høre fra kompetente og engasjerte personer som ønsker å ta del i vår reise.
Du kan kontakte Konsertsystemer på +47 22 22 20 00 eller post@konsertsystemer.no, og Nordic Rentals på +45 7026 5222 eller mail@nordic.dk, så hører du fra oss innen kort tid.

Ledige stillinger
Vi har for tiden ingen ledige stillinger.