Vi sørger for rammene, så kan du
konsentrere deg om innholdet.

Møter & konferanser

Vi får teknikken til å spille

Konsertsystemer og Nordic Rentals leverer AV utstyr og teknisk support til møter, foredrag, konferanser og kongresser i hele landet. Vi kan levere full produksjon eller supplere husets utstyr med det som skulle mangle.

Vi kan både håndtere de små møtene med få deltakere og de store eventene for hundrevis av deltakere. Vår minsteutleie er så lav som kr 500,-, så vi hjelper deg også gjerne med småting og supplering.

Gjennom oss får du tilgang til hele paletten: Storskjermer, lyd, lys, projektorer, lerreter, telepromptere, scener, scenografi, PC utstyr, AV utstyr, kameraer, produksjonsutstyr til livestreaming eller TV produksjoner, og mye mer.

Vi kan hjelpe deg med alt fra konvensjonelle løsninger til store produksjoner med følgespots, moving heads, AV effekter og røyk. Vi kan i tillegg levere midlertidige vegger til møtelokaler, break-out lokaler, plenum- og messesområder.

Våre operatører og teknikere leverer, monterer og tester utstyret slik at alt er klart til arrangement. Om ønskelig kan vi stå for design i tillegg til montering og avvikling slik at de tekniske rammene er løftet av dine skuldre.

Vi sørger for at alle deltakere får den maksimale lydopplevelsen og den beste visuelle opplevelsen, også når de sitter bakerst i lokalet.

Kombinasjonen av lyd og visualisering er et sterkt og effektivt verktøy for å presentere ditt budskap. Det gjelder i møter med få deltakere, et foredrag for et større publikum eller en konferanse. Men suksessen avhenger fullt og holdent av at teknikken fungerer optimalt. Det sørger vi for.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med ditt neste arrangement, ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.