Vi får jeres livestreaming ud over rampen,
så udtrykket bliver professionelt.

Livestreaming

Noen ganger ligger kvaliteten i detaljene

Både bruken og forventningene til livestreaming øker hele tiden, og Coronaåret 2020 satte virkelig en boost i utviklingen av teknologien bak. Vi har flere års erfaring med livestreaming og våre erfarne teknikere følger nøye med på utviklingen og pulsen på dette området slik at vi alltid kjenner til den nyeste teknologien.

Vi kan både levere en rask livestream med lavt budsjett og en versjon i full skala som minner mer om en fullverdig TV produksjon.

Vår lange erfaring fra områder som lyd, lys og TV produksjoner gjør også vårt arbeid med livestreaming enda mer presist. De fleste kan etablere en livestream fra f.eks en konferanse, et foredrag eller en konsert, men kunsten er å få både lyden og bildet til å bli lekkert og profesjonelt.

Det er ergerlig om foredragsholderen er gul i hodet grunnet feil lyssetting, eller mikrofonen ikke er tilstrekkelig slik at seerne ikke får med seg alt. Det er også ergerlig om bakgrunnen er kjedelig og uinspirerende, om et par lamper og litt dekor kunne gjort hele forskjellen.

Vi avstemmer forventingene til produksjonen før vi designer den. Hva skal til for å sikre nettopp det uttrykket du ønsker? Kan våre standard kameraer dekke behovet eller skal vi velge vår broadcast løsning? Er datalinjen tilstrekkelig og åpen slik at alt spiller når vi er live? Hvor mye scenografi skal designes og hvilken historie ønsker du å fortelle?

Kontakt oss for mer informasjon

Om du ønsker at Konsertsystemer skal produsere din neste livestream, ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.