La publikum og kunstner få den beste opplevelsen.

Festivaler & musikk

Vi tar eierskap til produksjonen

For Konsertsystemer og Nordic Rentals er festivaler og musikkevents en kjernekompetanse. Vi har mer enn 30 års erfaring med å bygge scener, designe og levere oppsetninger av lys og lyd slik at kunstnerne og publikum får den beste opplevelsen.

Vi leverer både til de største arrangementene og de mindre byfestene. Vår erfaring fra konsertarrangementer med navn som James Taylor, Justin Bieber, Roger Waters, Elton John, Van Morrison og Sting setter også avtrykk i den fagligheten som driver oss også på de langt mindre arrangementene.

Vi jobber med full dedikasjon og engasjement fra planleggingsfasen til gjennomføring. Sikkerhet og driftssikkerhet er utgangspunktene for å levere et sluttprodukt som er båret av skyhøye ambisjoner. Vi er fagnerder, men vi er også trent på å finne de beste kompromisser når virkeligheten setter begrensninger på planen vi har laget. Det er viktigste er at vi er alltid klar til avtalt tid. Og det er vi, hver gang.

Vi føler et stort eierskap til produksjonen og vi ser på oss selv som en del av en større kjede, hvor alle ledd spiller en viktig rolle.

Vi inngår i et forpliktende fellesskap og er trent på å jobbe utmerket på lag, på tvers av fagområder vi skal samarbeide med. Når vi f.eks har lagt klart strøm og sanitet til lastebilsjåførene før deres ankomst, kan de føle seg hjemme og avslappet og nyte en kopp kaffe mens de får hvilt og har kanskje mer lyst til å strekke seg litt lenger slik at alt i sluttfasen kan lykkes som planlagt.

Vi bruker kun det beste, mest ettertraktede utstyret, som forespørres av artister fra hele verden. Skule det komme spesielle ønsker som vi ikke har på lager så kan vi skaffe dette gjennom våre samarbeidspartnere i Europa. Våre team med scenebyggere, lyd- og lysfolk har omfattende erfaring fra turnéer og festivaler med verdenskjente navn i inn- og utland.

Kontakt oss for mer informasjon

La oss hjelpe deg med din neste konsert eller festival. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.