Sceneutleie

Vi er i dag Nordens største leverandør av scener til både store og små arrangement. Vi får hovedpersonene opp i riktig høyde så alle kan se og høre optimalt, og vi leverer alt fra et enkelt podie i et forsamlingslokale til store utendørs stålkonstruksjoner. Vi leverer både podiet til konferansen og scenen til rockefestivalen.

Vi har en solid erfaring og et stort utvalg av scener. Vårt team av scenemannskap er engasjerende, erfarne og vet nøyaktig hva som kreves av scene og sceneutstyr til ditt arrangement.

Vi har ikke bare ferdige, fleksible scenekonstruksjoner på lager. Vi kan også lage spesialkonstruksjoner når det er spesielle krav som skal oppfylles. Vi har f.eks lang erfaring med å bygge på skrånende underlag og i Norge har vi bygget en scene i vann.

Vi tilbyr også utleie av mobilscener i flere størrelser. Løsningen er perfekt når det skal arrangeres by- eller gatefest fordi scenen mer eller mindre er klar til bruk når den rulles inn på plassen.

Når vi leier ut scener, kan alt annet vesentlig sceneutstyr som motortaljer, rigging, taljer, tepper, trapper og stativer naturligvis følge med. Hos oss finner du alt sceneutstyr som trengs til ditt arrangement.

Kontakt oss for mer informasjon
Våre erfarne medarbeidere hjelper deg med å finne den riktige sceneløsningen til ditt arrangement. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no, så vi kan finne den riktige løsningen, og publikum på bakerste rad også får med seg alt som skjer.

Tilbake