Lysutleie

Vi kan sette et hvert arrangement i det rette lys. Ingenting er for smått eller for stort for oss. Vi har lamper og teknikk til alt fra det minste event i forsamlingslokalet til den største stadionkonsert.

Vi kan levere scenelys i alle fargenyanser, komplette lysshow og effektfull LED belysning til konserter, konferanser, festivaler, TV show, events, teater, musicals og mye mer. Vår beholdning av lysutstyr er så stor at vi aldri går tom for muligheter. Vi kan sette sammen forskjellig typer utstyr optimalt så vi skaper nettopp den effekten du ønsker.

Den rette lysproduksjonen betyr veldig mye for stemningen på ditt arrangement. Belysningen spiller en stor rolle både for konferansen, teaterforestillingen og konserten. Fargeskift gir stemningsskift, og farger kan f.eks være med å effektfullt understreke tematiseringen på en konferanse. Selv en enkel endring i lyssettingen kan fullstendig endre uttrykket på scenen eller i salen.

Vi hjelper deg gjerne designe den helt riktige lyssettingen og våre dyktige teknikere sørger for at alt virker gjennom hele arrangementet. Vi tar den tekniske byrden av dine skuldre slik at du kan fokusere helt og holdent på innholdet.

Alt vårt utstyr gjennomgås og vedlikeholdes etter hver utleie. Det er din garanti for at alt virker slik det skal og lever fullt opp til bransjens høye standarder.

Kontakt oss for mer informasjon
Ta en uforpliktende prat om lysutleie med vårt erfarne team av lysteknikere. De hjelper deg finne det riktige utstyret til ditt neste arrangement. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.

Tilbake