Lydutleie

Vi leverer lyd til alle arrangementer. Det kan hverken bli for smått eller stort for oss. Uansett om du trenger to høyttalere med en mikrofon eller et komplett lydanlegg til en konsert, konferanse eller et event så er vi din samarbeidspartner som finner løsningen som passer best til ditt behov.

Når du skal leie lydutstyr til en litt større produksjon så kjenner vi som oftest lokalet som skal brukes. Med mange års utleiehistorikk har vi vært de aller fleste steder. Vi setter oss nøye inn i arrangementets størrelse, antall deltagere og hva slags innhold lyden skal dekke. Våre motiverte og erfarne lydteknikere hjelper deg gjerne gjennom alle faser – fra idé til prosjektering og utførelse. Vi kan fjerne hele den tekniske byrden fra dine skuldre og sørge for at alt fungerer, slik det skal.

Vi er blant de største på det skandinaviske markedet for lydutleie til store lydproduksjoner, konserter, festivaler, teater og musicals. Det betyr at vi har rikelig med utstyr fra de mest ettertraktede merkene og besitter en knowhow som hjelper deg finne den helt riktige løsningen.

Kontakt oss for mer informasjon
Kontakt oss i dag og snakk om lydutleie med vårt erfarne team av lydteknikere. De hjelper deg finne det riktige utstyret til ditt neste arrangement. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.

Tilbake