AV utleie

Vi kan få lyden og det visuelle til å spille optimalt sammen, uansett om det dreier seg om en presentasjon på et lite møte, en generalforsamling eller en stor konferanse.

De fleste kjenner opplevelsen hvor en foredragsholder plutselig må styre med en PC eller projektor som ikke virker slik den skal. Folk mister konsentrasjonen og publikum begynner å prate med hverandre. Verdifull tid går, og det det samlede inntrykket av opplegget blir sjeldent så godt som man kunne håpet på.

Med AV utleie fra oss er man sikret for slike opplevelser. Vi leverer nøyaktig det utstyret ditt arrangement har bruk for og våre dyktige AV teknikere sørger for at alt virker før arrangementet starter. Vi er leveringsdyktige innen AV utleie av alle anerkjente merker og benytter kun AV teknikk av den høyeste kvalitet.

Utstyret består blant annet av storkjermer og LED vegger, projektorer, lerreter, flatskjermer og mer til fremvisning på møtet, konferansen eller på scenen. Fyldig og dekkende lys sikres med våre lydanlegg og trådløse mikrofoner. Vi kan også levere interaktive løsninger, videoutstyr, undervisningspakker med bærbare PCer, videofremvisere, kongress-mikrofonanlegg og tolkeutstyr til de aller største forsamlingene.

Kontakt oss for mer informasjon
Ta en uforpliktende prat om AV utleie med vårt team av AV teknikere. De hjelper deg finne det riktige utstyret til ditt neste arrangement. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.

Tilbake