Lyssetting er effektfullt, vakkert, sterkt,
stemnings- og oppmerksomhetsskapende.

Utendørs og arkitektur

La lyset fortelle historien

Konsertsystemer og Nordic Rentals har dannet oss solid erfaring innen opplysning av bygninger, installasjoner, konstruksjoner og kunstverk. Vi er blant annet fast samarbeidspartner til Copenhagen Light Festival, hvor vi gjør kunstnernes ønsker til virkelighet.

I løpet av de siste årtier har det blitt mer alminnelig med bruk av spesiell lyssetting for å skape oppmerksomhet rundt et nybygg, et kulturevent eller et kunstverk. En bakgård kan f.eks endre uttrykk fullstendig når farger og grafikk beveger seg over fasadene. Med lys kan vi forvandle rammene til alt fra innbydende til dramatiske.

Vi kan lage streetart med en- eller fler projektorer, som sammen skaper ett stort bevegelig bilde på fronten av en bygning. Vi kan la hele fargespekteret skape stemningsskift på gater og plasser.

Dessuten kan vi sette opp LED skjermer som kan vise nøyaktig det du ønsker. Vi kan levere mapping med projektorer, hvor vi kan vise bilder og video på spesifikke ting som en bil, en bygning eller en statue.

Vi opplyser kjente bygninger med tematiserte farger og grafikk i sammenheng med kulturarrangementer. F.eks når et museum åpner en ny utstilling kan lys og effekter være med på å vise dette frem til sine mulige gjester. Dette er ofte langt mer effektivt enn bannere og tradisjonell markedsføring.

Kontakt oss for mer informasjon

Våre dedikerte medarbeidere har bred erfaring med arbeid innen lyseffekter, og de vet nøyaktig hvilket utstyr som trengs for å løse din oppgave best mulig. La oss hjelpe deg med ditt neste utendørsarrangement, event eller fasadebelysning. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.