Gi seerne den beste opplevelsen.
Vi løfter produksjonen.

TV shows & produktioner

Vi skaper rammene til innholdet

Konsertsystemer og Nordic Rentals har alt utstyr til TV show og produksjoner. Det kan både være delelementer eller komplette produksjoner med kameraer, lys, lyd, dekorelementer, produksjonsfasiliteter og personale.

Om du i Norge så på MGP eller MGP jr i 2021 på NRK, eller i Danmark så på MGP eller Danmarkinnsamling på DR i 2021, så du produksjoner levert av Konsertsystemer og Nordic Rentals i samarbeid med produsenter og teknikere hos NRK og DR.

Vi har alt av teknisk utstyr til TV produksjoner og bruker kun den mest etterspurte teknologien. Vi kan levere etter forventing til den mest kresne TV produsent, og alt vårt utstyr er gjennomtestet slik at det aldri skal oppstå uforutsette avbrytelser.

Vi har kontakt med freelancere innen TV produksjon og kan dermed sette sammen et profesjonelt team som lager en komplett TV produksjon som lever opp til TV kanalenes kvalitetskrav.

Kontakt oss for mer informasjon

Hos Konsertsystemer og Nordic Rentals får du alltid én kontaktperson som hjelper deg gjennom prosjektet, fra idéfase til gjennomføring og evaluering. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.