Skap messestanden som alle snakker om.
Vi hjelper deg med sparring og effekter.

Messe & utstillinger

En messestand i ditt eget univers

Vi kan levere lys, LED skjermer og lyd slik at din messestand eller utstilling tiltrekker seg maksimal oppmerksomhet.

Suksess på en messe avhenger i stor grad av evnen til å fange publikums oppmerksomhet. Det kan gjøres på mange måter, men lys, lyd og AV utstyr er viktige hjelpemidler for å lykkes.

Vi kan få din messestand til å skille seg ut fra de andre, lyse opp (i bokstavelig eller indirekte forstand) og bidra til historien du ønsker å fortelle. Med mange års erfaring fra teknisk bistand innen store konferanser, TV produksjoner og livestreaming, kan vi enkelt nedjustere våre leveranser slik at det også fungerer på en messestand på færre kvadratmeter.

Vi kan levere alt fra noen få lamper til et fullt oppsett med LED skjermer, AV teknikk, lyd og lysdesign. Vi kan tilby displaysystemer til alle typer messer, fra møbelmesser med elegante designmøbler til industrimesser med pumper og ventiler. Vi finner alltid det det rette utstyret som passer til utformingen av din messestand.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi hjelper deg gjerne med din messestand eller utstilling. Ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.