Noen fester og events huskes bedre enn andre.

Events & fester

Vi skaper rammene til noe helt unikt

Vi forvandler din lokasjon til en festsal og kan skape eleganse og hygge uansett om det er et etablert lokale eller en fabrikkhall. Vi kan også levere scene og lyd slik at ditt event blir helt unikt.

Lys og lyssetting betyr alt for stemningen i et lokale. Vi har lang erfaring med å forfine enkle rammer. Et lokale eller en fabikkhall kan lett forvandles til en elegant festsal for flere tusen gjester.

En traust krok kan f.eks forvandles til en ekstremt innbydende lounge, når dekorasjoner, møbler, lys og lyd spiller optimalt sammen. En bar kan godt bare være en bar, men med den rette belysningen kan den forvandles til noe som minner mer om filmscenografi.

Vi er trent på å skape spesielle miljøer i backstageområder til store TV produksjoner, på samme måte som vi gjennom årene har levert lys, lyd, scene og sceneutstyr til store firmafester og jubileumevents.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med planlegging av ditt event. Hvordan skal vi gi publikum en minneverdig opplevelse? Ta oss med på en befaring til deres lokaler slik at vi kan komme med forslag til løsninger som vil løfte opplevelsen til noe helt spesielt.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du at vi skal forvandle din fest eller event til noe helt unikt, ring en av våre avdelinger i Oslo, Bergen eller Ålesund, eller mail oss på post@konsertsystemer.no.